Annons
Annonsperfect eyebrows.


hvita

Förra veckan var jag iväg och fick mina ögonbryn och fransar färgade & brynen plockade. Det är ju något som man tänker är lätt att fixa hemma men inget slår resultatet när man gör det på salong. Både fylligheten och formen blir helt annorlunda. Jag lyckas alltid få mina asymmetriska och måste måla för att få dem som jag vill, de är dessutom ovanligt tunna och fjuniga just nu. Är det något som jag inte tycker är snyggt så är det övermålade ögonbryn. De ska se naturliga ut. Nu känner jag mig mycket piggare och fräschare, så det är något jag rekommenderar! (tillsammans med serum!)

Jag gick till Sofie’s favoritställe Hvita på Persgatan i Helsingborg och dit kommer jag att gå tillbaka. Perfekt resultat! Jag fick också lite rådgivning ang hyn och nästa gång ska jag lyxa till det med en Exuviance AHAsyra-peeling tror jag. Det kan behövas!

LOVE I

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar