Annons
Annonsperfekt hemmaoutfit.


DSC_0156

DSC_0196

DSC_0176

DSC_0159

DSC_0161

DSC_0182

DSC_0191

Moxy Copenhagen FW14 knit // H&M Mama jeans // Din Sko boots // Zara scarf  // Chanel & Michael Kors jewlery

Hej på er! Här kommer en riktig hemma-outfit. Ungefär såhär går jag nästan alltid klädd här hemma, minus skorna förstås. Jag har haft lite halvbra dagar både igår och idag. Trött och hängig med en hel del ont både i fogar och mage. Så inte på topp helt enkelt. Men massa vila borde råda bot på det, det har ju varit en väldigt intensiv och rolig helg så det är inte så konstigt, jag är trots allt gravid i sjunde, snart åttonde månaden. Idag var jag och fixade mina naglar hos en tjej här i Helsingborg, har haft mina gamla som Amanda i Gävle gjorde ända till nu, 3 månader!! Det måste vara rekord.

Nu ska jag försöka peta i mig lite middag. Sofie, Emelie & Nova var just här med en bull-middag så jag är proppmätt. Tack för den feeders ;D

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar