Annons
Annonsplans.


DSC_0153

DSC_0138

Jisses vad vädret svänger här i Aten. Det har varit riktigt ruggigt kallt några dagar och jag har åkt på en förkylning till. Idag har det dock svängt om helt och blivit sommarvärme. Riktigt skönt och jag hoppas det håller i sig. På lördag flyger jag till Kreta (50 min söderut) och jag hoppas det är riktigt varmt och gott där. Så kul, mer om det sen! Nu inväntar jag min kära man så ska vi åka till IKEA och handla knäckebröd, kaviar och galgar. Sånt som går åt i detta hem 🙂

Summer warmth outside today! Let’s hope it stays. On saturday I’m jumping on a flight to Crete (50 min south) and I hope it’s really warm and sunny there too. More on that topic later, now I’m waiting for my man to come home. We are going to IKEA to buy some swedish specialites.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar