Annons
Annons



play that tunes.


bluetooth-högtalare

Vi älskar att ha musik spelandes här hemma. Just nu är det Lorentz, Wiz Khalifa, Norlie & KKV, Lost Frequencies, Madi Banja.. ja jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst. Högt och vi sjunger med såklart. Vinnie älskar det. (tror jag, han tycker iaf det är kul)
Denna lilla prisvärda bluetooth högtalare (adlink) klickade jag hem för ett tag sedan när jag köpte några armband och den följer med lite här och där, ett riktigt bra köp så jag tänkte tipsa om den! Trådlös uppkoppling till telefonen via bluetooth, smidigt och bra. En riktig sommarkompis trot jag visst!

LOVE I

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.com



Annons




Annons

Laddar