Annons
Annonspositive energy.


DSC_0032-2

Måndag! Jag älskar måndagar! Ny vecka och nya tag.En perfekt anledning till att starta något nytt och att tänka tillbaka på vad den förra veckan gav. Jag blev dunderförkyld förra veckan och jag tror det hade med att jag släppte loss en massa toxiner när jag började med MSM, massage och drack en massa vatten i samma veva. Vätskan bara rann av min kropp och smärtan i axeln försvann, jag vågar inte riktigt tro att det är sant än så jag återkommer om det. I fredags skulle jag ha gjort en lymfmassage men jag vågade inte eftersom vi skulle till Kreta dagen efter och jag var riktigt genomförkyld. Vicky körde en vanlig massage med Vicks-gel för att öppna upp luftvägarna lite. Och vet ni vad? Jag mådde så mycket bättre när jag vaknade på lördag morgon! Så Kreta blev riktigt bra! (mer om det senare) Så denna vecka fortsätter jag att rena min kropp med massor av vatten och lättsmält ren mat. Promenader för att hålla igång kroppen (och endorfinkicken!) och på tisdag är det dags för lymfmassagen för att rensa ytterligare.

Jag tror verkligen på detta och jag är så förväntansfull på vad denna vecka har att erbjuda. Känner redan hur energin flödar!
Ha en underbar måndag mina vänner!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar