Annons
Annonsprepare for later.


DSC_0621

Moooorning! Hur mår ni idag? 13 maj redan, tiden går så galet fort nu. Snart är det sommar hemma i Sverige och snart kommer vi hem! Sitter just nu och lyssnar på P3 Morgonpasset där Erik Niva pratar om fotbollspelare och tiden efter fotbollen. Att den kan vara svår att hantera i en psykologisk aspekt om man inte har någon plan. M skrev en C-uppsats som bland annat innefattade detta ämne när han avslutade sin högskoleutbildning förra året så det är verkligen intressant att lyssna!

Igår åkte vi till Metro Mall och shoppade lite, jag hittade en helt magisk bikini, ska visa er sedan! Nu ska jag hoppa upp på Crossen och sedan pysa iväg med Ullis och fota kattungarna, de är så stora nu och måste få ett hem!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar