Annons
Annonsquickfix tips.


När jag får känslan att jag ser trött och sliten ut så har jag 2 go-to behandlingar som alltid får mig att känna mig fräsch och snygg igen.

1: Färga ögonbrynen. Det ger ansiktet lite karaktär och mina ögonbryn ser mycket fylligare ut. Känner mig alltid så mycket finare när de är nyfärgade. Jag har alltid gjort hemma men jag tycker alltid det blir bättre och håller längre när jag gör det på salong. Ta en färg nära din egen, akta dig för att göra dem för mörka om du är väldigt ljus. Se till att hyn är ordentligt återfuktad innan du applicerar färgen, se till att få med alla småhår, det ger en extra fyllighet. Låt verka enligt bruksanvisningen eller ennligt smak och torka bort. Applicera ev en andra gång ex vid krönet och ut där de gärna kan vara lite mörkare än längre in. Bättre med kort verkningstid och två appliceringar än lång verkningstid och för mörka bryn.

Coloran Permanentfärgning för ögonbryn (Kicks)

DSC_0480

2: Brun utan sol. Känner du dig blek och trött så kanske det är för att du är det. Tröttheten kan vara svår att råda bot på men blekheten är enkel att få bort. En applicering av BUS på kvällen och du vaknar upp lite piggare än dagen innan, jag lovar! Denna från St. Tropez är jättebra, väldigt dryg och lätt att applicera. Se till att peela lite innan så att döda hudceller avlägsnas, där fastnar gärna färgen och du blir lättare fläckig.

St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse (eleven.se)

DSC_0149

Där har ni mina bästa quickfix-tips! Har ni något bra tips som ni alltid tar till?

– – –

My quickfix when I feel tired and dull. 
Eyebrow color & Self Tan!

LOVE / I

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar