Annons
AnnonsRabattkod på Euro So.Cap!


DSC_0891

Ledig förmiddag och vi gick och köpte en varsin brassestol direkt efter frukosten och placerade oss sedan i parken. M pös iväg på träning och jag låg kvar ända tills nu. Härliga sommarväder! Nu ska jag hoppa i duschen och gör mig iordning för en middag på stan och kanske bio.

JAG HAR EN LITEN PRESENT till er läsare som funderar på att sätta i löshår eller redan har det.
Ni får nämligen 10% rabatt på hela Euro So.Cap‘s ord. sortiment om ni anger ”Idamarie” i kassan. De har enligt mig det bästa löshåret på marknaden, jag har använt dem i många år. Fästena sitter som berg men är lätta att ta ur när det väl är dags och håret blir bara finare och finare om man sköter det rätt. De har inte bara löshår (keratin, tejp, träns) utan också ett stort sortiment av hårvårdsprodukter. Bland annat har de väldigt bra priser på Schwarzkopf produkter, de produkter de helst rekommenderar. De har också proffesionella verktyg, lösögonfransar,  och annat. Kika in här för att läsa mer! Erbjudandet gäller tills vidare!

– – –

I’ve spent the day in the sun with my love before he went for practice. Now I’m gonna jump in the shower and get ready for a dinner and a movie. 
(Offer only for my Swedish readers)

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar