Annons
Annonsready for family & friends.


DSC_0523

DSC_0518-2'

Igår var en riktig fixardag, vi gjorde iordning gästrummet och ordnade med stol och säng till lilla N med familj som kommer ikväll, handlade, och tvättade. Efter 3 månader utan tv så gjorde vi slag i saken och fixade en igår. Jag och M skulle lätt klara oss utan tv, vi streamar bara ändå och då funkar datorskärmen lika bra. Men det kan vara trevligt att ha en lite större skärm när man har besök och nu kommer besöken att lösa av varandra genom hela april. Även om man inte aktivt kollar på tv så är det skönt att fylla ut tiden med lite slötittande ibland, det märker man inte förrän man är utan!

//

En massa färska blommor ingår också i fredagsrutinen!
Nu ska vi ner till Glyfada för att leta reda på en HDMI hub och ta en fika med gänget. M åker in på hotell lite senare men jag får ju sällskap från Sverige så mig går det ingen nöd på! (de har med sig lättsaltade CHIPS!!!! Abstinent är bara förnamnet!)

DSC_0515

DSC_0505

DSC_0533-2

DSC_0529

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar