Annons
Annonsrinsing out bad energy.


DSC_0376
Solen är tillbaka efter en dags absence. Idag vaknade jag mycket piggare och nu ska jag hoppa upp på crossen för en morgonrunda. Jag är sugen på att köra en detoxhelg (min egna lightvariant). Det har blivit alldeles för mycket vitt bröd, kaffe och sötsaker den senaste tiden och de är mina svagheter. Jag tror dessutom att det är det frossandet som fått mig att känna mig så trött och energilös på mornarna. Då är min naturliga och skonsamma detox den bästa medicinien! Förra gången slutade jag dricka kaffe helt och hållet, jag slutade med mina smärtmediciner, sov bättre och blev så mycket piggare och gladare. Jag återkommer om det när/om jag kör igång. Skulle vilja få hem min Mix and Go innan.

The sun is back after a day of total abscense. That’s enough! I woke up much more energetic, time to have a run on my crosstrainer! I’m thinking of taking a detox-weekend. (my own light-version) I’ve had so much white bread, coffee and sweets recently and I think that’s what’s making me feel tired and lacking energy in the mornings. My natural and easy Detox is the best medicine for that! Last time I stopped drinking coffee, stopped taking painmeds after surgery, slept better and I was so much more energetic and happy. I’ll write more about it here when I start, just waiting for my Mix & Go blender to get here!

Hope youre all having a awesome wednesday! Otherwise – make it awesome!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar