Annons
AnnonsRipped denim for spring


ripped-denim

Ripped denim som jag klickat hem här & här

Jag vill inget annat än att vädret ska bli lite soligare så att man mätt lätthet kan använda rippade jeans igen. Här är två par nytillskott i min walkin closet. Jag ska försöka få lite tid att fota outfits i veckan så får ni se dem på!

Nu ska jag sticka till gymmet och svettas lite. Eftersom jag varit ensam så har det inte funnits möjlighet att åka iväg, så nu är jag så peppad att sätta igång igen!

LOVE I

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar