Annons
Annonsripped denim x white sneakers


appertiff-awayfarer

ripped-denim-white-nik

deseos-halsband

  romwe-ripped-denim

sheinside-ripped-denim

denim-hunter-9

demin-hunter-mesh

Mesh Top HERE // Denim HERE // Shoes Nike AF1 // Eyewear HERE

Hej på er! Kikar bara in lite snabbt och säger hej. Massor att göra idag. I eftermiddag ska jag även iväg till Akacia Laserklinik för min 3:dje LPG-behandling. Jag ser faktiskt resultat redan men jag skärpa mig lite med maten nu så att jag verkligen utnyttjar effekten av behandlingen. Igår drog jag med mig Sanna till gymmet och vips hade vi gått en timme på crosstrainern. Så trevligt hade vi det!

Ikväll ska jag ut till Väla Köpcentrum  för VIP-invigning av det nya Nikita Hair där ute. Kameran åker med så ni får se sen hur det var!

Ha en fin dag!

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar