Annons
AnnonsRisaRosa Åkpåse.


risarosavognpose

risarosavognpose1

risarosavognpose2

risarosavognpose3

För ett tag sedan beställde jag denna åkpåse från RisaRosa.no. En januaribebis innebär ju att man måste vara beredd på iskyla. Jag var ute efter något lite unikt och stilrent men ändå gulligt. Jag fann dessa åkpåsar via instagram och föll direkt för originalet. Hur fin är den inte? Och kvalitén är tiptop. De finns i lite olika färger och kombinationer, men jag föll för grå/vit. Nu längtar jag efter vagnen så att jag kan få se hur den ser ut däri. Det kommer givetvis nya bilder då!

RisaRosa producerar sina påsar (och andra ljuvliga produkter) för hand i Norge och det är ull (superwash) på utsidan och velour på insidan. Fyllningen är i dun och kan tas ur och tvättas separat i 60 grader (övriga påsen 30 grader ullprogram). Den kan också användas utan dundynan när vädret är varmare. Det är gedigna dragkedjor nästan ända ner till fötterna på båda sidor. Den kan också användas till sittdelen när barnet blir lite större. Barnet sitter då med rumpan/ryggen där ”huvudkudden” är och den vikbara delen fälls upp över magen & bröstet. Det finns inga hål för sele i den och de rekommenderar inte heller att man gör hål i den. De fraktar worldwide!

LOVE I

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar