Annons
Annonsrockaine.


Skärmavbild 2014-06-06 kl. 10.32.10.png

DSC_0038-3

DSC_0036-2

Idag blev jag väckt av postbudet (som vanligt) som kom med ett bud från Rockaine. Det är ett Grekiskt märke som bara är så jäkla ballt! Detta får mig att minnas tillbaka på tiden när jag jobbade på Carlings i Hudiksvall och var en aning rockigare än av jag är nu. Jag har det dock inom mig fortfarande och nu ska ni få se 🙂

Varje plagg är unikt och de har en hållbart miljötänk i tillverkningen av sina kläder vilket gör detta märke ännu mer coolt.

”Everything we use to create has people and our planet Earth in mind. We support organic products, alternative fabrics, ethical trade, justice for workers and we respect our planet with climate friendly, Earth positive, high quality materials. We create art on fabric, for open minded, sophisticated people of all ages, skin color, sex and nationality, not just fashion, for fashion victims.”

Här hittar du deras hemsida och de fraktar såklart internationellt!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar