Annons
Annonsrose petal skin


rosenvatten

Nygammal flaska i badrumsskåpet. Det är inte ofta man behöver köpa nytt av denna, den är så himla dryg. Detta är nog min no1 favorit i badrumsskåpet. Rosenseriens Rosenvatten. Den använder jag efter tvätt och dusch för att återställa pH-balansen i huden, man känner skillnad direkt och huden har lättare att ta åt sig fuktcremen efteråt. Dessutom är den perfekt att använda som fix ovanpå makeupen, den får makeupen att smälta in fint i din egen hy och ger en fin lyster. Jag sprayar även på mig i ansiktet flera gånger under dagen för att få extra fukt. Ekologisk också, såklart. Du hittar den här om du är nyfiken.

Jag var förresten iväg och gjorde en ansiktbehandling och fick brynen färgade och plockade häromdagen. Jag har faktiskt aldrig varit så nöjd med en rengöring som jag är på Hvita. (3:dje gången jag gått hos dem nu) De tar bort allt och huden känns så ren nu.  Så dem kan jag rekommendera! Här hittar du dem.

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar