Annons
Annonsrosenserien i mitt påskägg.


rosenserien-recension

En välbehövlig påskpresent var en påfyllning av mina favoritprodukter i mitt badrumsskåp. Jag använder sedan ca 2,5 år tillbaka Rosenseriens ekologiska hudvård och har sedan dess varit fast. I Grekland provade jag att byta till något mer klimatanpassat men bytte snabbt tillbaka igen när vi flyttade hem. Inget är så bra som detta på min hy.

Det dessa naturliga produkter gör är att de hjälper huden att bygga upp sin egna barriär och sitt egna försvar. Det försvar man kanske har brutit ner i åratal med onaturliga kemikalier i from av dyra krämer. I mitt fall gällde det hudens förmåga att smörja sig själv och därför var jag extremt torr, spec på vintern. Jag hade skapat ett smörjberoende. Att hitta en crème som då inte täppte till porerna och gav finnar men som ändå återfuktade till tusen var helt omöjligt. Det var alltid det ena eller det andra. Tills min gamla hudterapeut och vän i Gävle föreslog att jag skulle byta till ekologiska produkter.

Jag är fortfarande torr, men långt ifrån lika torr som jag var förr och jag har väldigt sällan finnar. Hyn är i balans nu och jag behöver inte alls smörja mig lika mycket som förr. Rosenvattnet är som en magisk mist som återställer pH-balansen i huden och ger en omedelbar fuktboost. Den använder jag även ovanpå makeupen som fixering och under dagen när det behövs.

Handcreme och läppcerat var jag fullkomligt beroende av förut men behövs bara nån gång ibland numera, när man är förkyld eller har använt händerna i vatten mycket (som t.ex när man just fått barn!). Tips tips om ni är beroende!

Ha en finfin påsk min fina läsare!

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar