Annons
AnnonsRosenserien


rosenserien

Vintern är här och min hud ballade som vanligt ur.  Extrem torrhet, grådaskig och finnar på hakan. Så nu har jag återgått helt till Rosenseriens hudvård igen och vips är det ordning på hyn igen.
Jag har faktiskt fortfarande inte hittat något som är bättre än detta. Ekologisk hudvärd är bäst. Här har ni några den senaste påfyllningen i badrumsskåpet. Vitamincremen har bytt namn till night care intense och det är min favorit, den funkar som en fuktmask och huden återhämtar sig fantastiskt med den. Rose cream anti wrinkle är också ny, kan ju behövas lite förebyggande. Peelingkrämen är finkornig men med extremt många korn, precis så som jag vill ha den. Shampot har jag väl tjajat sönder huvudet på er med. Så jäkla bra på löshår, utredande så man behöver knappt balsam.

Ni hittar dem i Idas (som introducerade mig) webbshop på Studio Neat.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar