Annons
Annonsruffle skirt.


DSC_0294

DSC_0260

DSC_0193

DSC_0243

DSC_0251

DSC_0236

DSC_0271-2

DSC_0191

Sweater Pull & Bear // Skirt Sheinside.com // Eyewear Gucci // Watch Michael Kors // Necklace Deseos.se

Idag hade vi förväntat oss regn men vädret överraskade med sol och varma vindar. Jag jobbade på förmiddagen och tog mig ut på en promenad innan jag joinade de andra på stan. Hoppas vädret håller i sig resten av helgen, det är lite jobbigt att bara vara inomhus så många när man inte har tv eller annat tidsfördriv. Jag får lite klaustrofobi av det, är så van att vara ensam! Nu ska vi ut och äta en god födelsedagsmiddag, ha en fin kväll!

Today we’ve had great weather although the weather report said otherwise. I hope It’ll last the weekend so that we wont be stuck at home. I’m getting claustrofobic! Now we are having dinner at a nice restaurant down town, have a lovely night!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar