Annons
Annonsshow some skin.


DSC_0628

DSC_0598-2

DSC_0602

DSC_0618-2

DSC_0607

DSC_0626

DSC_0609-2

DSC_0611

DSC_0642

Top NEW! Sheinside.com // Shorts NEW H&M // Shoes Zara (similar here) // Bag LV // Bodychain Bershka (similar here)
Sunnies E&E // Watch Michael Kors

Jag glömde visst knyta skosnörena, snurrhöna! Dessa shorts är ett riktigt bra köp. Helt underbart lufitga och sköna och de passar till precis allt. Enkla att både dressa upp (som ovan) och att matcha med ett par sandaler och en slapp t-shirt. Bra pris också, du hittar dem här!

Ny bil, check! Vi har haft en härlig dag på ett svalt och luftkonditionerat köpcentrum i Norra Athen. Jag hittade en underbar klänning som nog blir bra till bröllopet, den fick iaf följa med hem liksom några härliga slappa shorts i silke. Nu har jag just tränat och ska kasta mig i duschen. Middag med Ullis och Micke på en strand i Varkiza står på schemat! Och senare ska vi såklart se på landskampen. Heja Sverige!!

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar