Annons
Annonssingoalla top.


sheinside-white-singoalla-top

crop-top

Den perfekta sommartoppen? (adlink)

Hej på er! Massor som ska fixas inför resan. Slår nästan knut på mig själv. Egentligen skulle jag ha gjort en hårborttagning med laser på mina ben hos Carro på Akacia Laserklinik (adlink) i veckan. Men vi bestämde oss för att skjuta upp den då solen tagit så bra på mig och man ska vara lite försiktig med laser på solbrun hud. Det gör inte så mycket för håren är så ljusa och fjuniga ändå. Så det får vänta lite. Man ska tänka på att börja i tid!

Om mindre än en vecka är vi tillbaka i vår gamla hemstad Athen. I Glyfada och Voula där vi bodde för exakt ett år sedan. Nog för att Grekland är vackert och något att längta efter i sig. Azurblått hav, bra shopping, vacker natur och kultur. Men mest av allt längtar jag efter att äta gyros  & kalamaki från våra favoritmatställen, hänga hemma hos Micke och Ullis och dricka en kall Alfa. Längtar!! Förlåt att jag tjatar. Men för er som är nya här så får vi fotbollsfolk i Sverige bara en veckas (om vi har tur) semester från januari till november månad. Annars är det max 1-2 dagar sammanhängade ledigt 11 månader om året. Så detta är något iaf jag ser fram emot väldig mycket. Normalt har vi ju en månad i december med sol och bad och familj men då råkade ju någon vara höggravid, så jag är något övertaggad på semesteeeeeeer. Heh!

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar