Annons
Annonsskincare favourites.


DSC_0556

Mina favoriter i badrumsskåpet just nu:

Ögonmakeupremover Respectissime La Roche-Posay. Jag har adrig varit något fan av ögonmakeupremover och har aldrig haft något behov av det, men min nya concealer är helt omöjlig att få bort med vanlig rengöring och mascaran fastnar dessutom i den så att man ser ut som en tvättbjörn. Så denna fick jag rekommenderad av en farmaceut, märket säljs bara på apotek och är framtaget för känslig hy. Jag har väldigt känslig hy under ögonen och kan garantera att denna är extremt skonsam, inget svid! Dessutom väldigt effektiv! De säljs på utvalda apotek även i Sverige som t.ex här

Fuktmask Moisture Surge Overnight Mask Clinique. Denna använder jag som nattcreme sedan många månader tillbaka, en klar favorit! Fuktboostar utan att göra huden fet eller oren. Väldigt dryg och prisvärd! Här säljs den för 349 kr annars finns den på Åhlens/Kicks för 399 kr.

Hudvård från Exuviance. Jag är helt hooked på detta märke nu, så bra! Jag tycker det ger perfekt med fukt och solskyddet är riktigt bra (20 spf numer). Det innehåller ju AHA-syror så huden hålls fräsh och frisk. Ögoncremen använder jag inför natten och Skinrinse pads med lite mentholkänsla för att pigga upp huden innan sminket ska på. När jag skrev om dem sist så tipsade fina Natalie att man kunde hitta dem billigt här. Tack för tipset sötnos!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar