Annons
Annonssmalbyxor.


sheinside

smalbyxor

leather-pants

Pants HERE //  Shirt HERE

Dessa byxor har jag längtat så efter att kunna ha. De är ett par byxor som av misstag blev ”smalbyxor” då storleken inte alls passade mig. Riktigt jobbigt just då, men riktigt roligt idag. Älskar dem! Motivationen är i topp för att träna och byta ut löst fett mot hårda muskler. LPG behandlingen jag går på hjälper mig också på traven, man ökar ju förbränningen och hjälper lymfsystemet att ta hand om vätska och toxiner som ansamlats. Här har jag skrivit mer om det.

Idag ska jag äntligen få träffa en neurolog. Det har jag väntat många år på. Nu kanske jag kan få hjälp att få bukt på min konstanta huvudvärk. De senaste två dagarna har det inte varit nådiga, usch så sänkt jag blir! Typiskt när man har massor att göra, men det är bara att bita ihop.

I eftermiddag ska jag och Vinnie också bege oss till BVC för 3-mån koll och vaccination. Jisses så han växer! Handlade på mig ett lager med storlek 68 igår när jag var på Väla. Igår lade han också av sitt allra första skratt. Lägligt nog så filmade jag så jag kunde dela det med hela familjen. Underbart ljud!

Ha en fin dag!

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar