Annons
Annonssneak peek of my walkin closet


walkin0218-4

walkin0218-3

walkin0218-2

walkin0218-1

Hej på er!
Igår blev jag färdig med en del av min nya Walkin closet. När V har somnat så har jag satt igång som en duracellkanin. Jag älskar verkligen att bygga och fixa! Och framförallt att få ordning och överskådlighet. Dock så glömde jag både äta och dricka igårkväll så när jag vaknade imorse var jag helt vimmelkantig.Tur jag har lite snabba drickyougurtar i kylen. Och att jag har världens bästa bebis som gärna tar sovmorgon.

Vid lunch åkte jag ner på stan för att äta en bit och träffa fina Emma. Sedan plockade jag upp ingen mindre än min systar som ska tillbringa några dagar med oss. Så himla skönt och mysigt! V gillade henne från första stund och nu ligger han och sover i hennes famn. Därav lite tid för foto och blogg! Underbart!

LOVE I

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar