Annons
Annons



social life abroad.


DSC_0376

Hade en riktigt mysig BBQ hos Mackan & Josie igår. Vi har ett underbart svenskgäng här, så glad att jag har dem! Både jag och Micke har trivts häri Glyfada sedan första stund och det har nog mycket med dem att göra. Man har alltid någon att vända sig till och är inte lika utlämnad och ensam som man kanske kan vara vissa gånger när man kommer till ett helt nytt ställe. Jag tror att det är inte så självklart att ha ett socialt liv när man följer med på detta vis. Killarna får ofta en naturlig social krets inom sitt jobb, medan den medföljande kanske får kämpa lite mer för att lära känna nya människor, det tar längre tid om man inte har möjlighet att jobba här, kan språket etc. Därför är jag så glad och tacksam att vi hamnade just här. Och stannar vi kvar så blir det definitivt grekiska språklektioner för att lite lättare kunna socialicera med greker, plugg/klasser/grupper är förresten den bästa sociala inkörsporten.

//

Idag blir det en slapp förmiddag i solen innan det är dags att göra lite nytta. M tränar och åker senare på hotell inför matchen mot Olympiacos imorgon och jag ska göra iordning för våra gäster som kommer ikväll. Det blir nog till att följa Allsvenskan lite idag också, måste ju se hur det går för våra vänner därhemma!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.com



Annons




Annons

Laddar