Annons
Annonsspring cleaning.


DSC_0215

Vaknade upp till ännu en strålande dag och idag ska jag rena kroppen med massor av vatten och te. Lymfmassagen igår var mestadels skön och välgörande men emellanåt ylade jag att smärta. Hihi, skön smärta får jag tillägga. Har inga problem med smärta när det är för välgörande ändamål. Värst var det på insidan låret och vaderna. ”Igenkloggade” lymfor i benen sägs det, men inget som inte Vicky kan lösa. Lymfsystemet dränerar kroppen. Att det är stopp där innebär ungefär att min kropp har svårt att skölja igenom kroppen och att få ut dåliga ämnen ”toxiner” som man får i sig. Det förklarar varför jag har lite ömma ben som lätt blir svullna. Nu är jag inte alls någon expert, utan jag säger bara vad jag fått berättat för mig.

För att hjälpa detta på traven och få ur mig alla toxiner som kan orsaka ex min huvudvärk gör jag denna lymfmassage, äter mycket grönt och dricker mycket vatten. Samt tar MSM (naturligt svavelämne) som hjälper cellväggarna att bli lite mjukare så att ämnen lättare kan lämna cellerna.

Jag undrar om det är någon som har något annat grymt tips för att få fart på lymfsystemet? ALLT är av intresse! Berätta!

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar