Annons
AnnonsStokke Steps Chair with Bouncer


stokke-steps-bouncer

Denna stol har vi investerat i till Mini. STOKKE Steps Chair med Bouncer och tillbehör. Grymt snygg och stilren och extremt funktionell. Vi var så nära att köpa barnvagn från STOKKE också, ångrar mig lite över det ibland fast vi är såklart nöjda med den vi köpte. Denna barnstol kan man ha från födseln tills det att barnet är lång nog och vill att sitta på en vanlig stol. Bouncern kan dessutom användas för sig som en vanlig babysitter med fjädring.  En väldigt prisvärd investering måste jag säga och vi är så himla nöjda!

– – –

Gårdagen blev inte som planerat. Jag fick en hemsk huvudvärk och den har fortsatt hela natten och nu på morgonen. Snart ska jag möta upp Julina för en lunch och jag hoppas att lite frisk luft gör att den lättar.

Ha en fin dag!

LOVE I

stokke-steps

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar