Annons
Annonsstreetstyle-fotograf sökes.


walkin-closet-ida

Jag har just vårstädat i min walkin och jag har så jädrans mycket inspiration och vill fota så mycket outfits! Tiden räcker inte till!
Därför är jag på jakt efter någon som vill fota streetstyle. Ni kanske känner någon, tipsa gärna!
Maila mig på isaksson.ida@hotmail.com vid intresse så pratar vi mer!

LOVE I

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar