Annons
Annonssunkissed bronzer.


maria-åkerberg-solpuder

Jag har börjat använda ett nytt solpuder från Svenska ekologiska märket Maria Åkerberg. Jag har tidigare haft jättesvårt att hitta solpuder som jag varit nöjd med. De flesta innehåller skimmer och det gillar inte jag. Barminerals är det enda som jag har använt, men nu har jag faktiskt gått över till detta som är jämförbart, mer hudvänligt och faktiskt mer prisvärt. Så ett tips om ni vill använda ekologiskt smink! Jag använder ju ekologiska huvårdsprodukter sedan många år tillbaka och det är det enda som håller min torra hy i schack under alla årstider så det är verkligen något jag rekommenderar. Jag har även testat en till produkt som har blivit en riktig sommarfavorit, återkommer om den senare! Du hittar solpudret/bronzern här, eller det är egentligen ett compakt powder i färgen sunkissed.

Nu väntar vi på att M ska komma hem från träning och sedan bär det av till Helsingör för lite co-turism. Min förkylning verkar ha gett med sig så det ska bli skönt med lite frisk luft!

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar