Annons
Annons#superrolemodel


Spring-Campaign-Superrolemodel

lindex-superrolemodel-1 lindex-superrolemodel

Onsdag den 18 mars lanser Lindex vårens stora satsning #superrolemodel med en underbar kollektion och ett mycket fint syfte.

Kollektionen frontas av supermodellerna Toni Garrn, Christy Turlington Burns och Liya Kebede. Lindex vill genom kampanjen lyfta kvinnor som är bra förebilder med budskapet ”It’s what you do that defines you”.  Alla tre modellerna har nämligen utöver sina modellkarriärer ett stort socialt engagemang, med huvudsakligt fokus på mammor och barn. De organisationer som de är engagerade i är Every Mother Counts, Liya Kebede Foundation och Plan International-Because I am a Girl. För att stödja deras arbete kommer Lindex, som en del av kampanjen, att sälja #superrolemodel t-shirt i begränsad upplaga där hela överskottet går till dessa tre organisationer.

Lindex som också har ett kontinuerligt socialt engagemang kommer under kampanjperioden att stödja WaterAid genom ”runda upp”-aktiviteter i alla butiker samt donera 10 % från all försäljning vid shoppingevent.

Här kan du se mer av kollektionen!

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar