Annons
AnnonsSwedish Mafia at Food Mafia


Photo-2014-03-28-22-15-48

Photo-2014-03-28-21-31-49

Gänget (Emir, Alexandra, Patrick, Magda, Tom och vi) fastande faktiskt på en bild, även det goda grekiska vinet ALFA.

MORNING! Pussade M hejdå tidigt imorse för en bortamatch imorgon. Så nu ska jag se till att vara lite produktiv här hemma idag för att med gott samvete sjukna ner i soffan med ett glas vin och lättsaltade chips ikväll.

//

Glyfada har ju haft besök av killarnas agent med fru så det har varit full fart ända sedan de kom. Underbara dagar här i Glyfada med fantastisk mat. Igår åt vi middag på ett ställe som heter Food Mafia. De hade lite USA-inspirerad mat med roliga twister. Väldigt bra service med en servitris som förklarade alla rätter utifrån vad vi var sugna på. Vi åt marinerade sniglar, underbart komponerade sallader och något galet gott chilimarinerat fläsk till förrätt och sedan en köttbitt som tillagats 6 timmar i ugn. Det smälte i munnen! Maten var verkligen kanon, våra förväntningar var spridda då vi hade hört allt från ”bäst i världen” till ”sibyllaklass”. Hit går vi tillbaka!

//

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar