Annons
Annonstake care.


DSC_0472-2

Mina hudvårdsfavoriter! Oljan + bodybutter = SANT. Jag blandar alltid några droppar olja i mitt bodybutter och resultatet blir otroligt. Smidig återfuktad och glänsande hy. Det absorberas lätt och Shea luktar dessutom helt ljuvligt! Ett bra tips om ni har torr vinterhud!

Godmorgon min vänner! Här är ligger det en tjock dimma över hav och berg och det känns nästan skönt. Jag har inte tagit mig tid till att träna den senaste tiden pga det underbara vädret (och det där OS, jag erkänner) och det känns i kroppen. Axlarna är inte mina vänner just nu och då blir även nacken lidande. Så idag ska jag få till ett ordentligt pass för att mjuka upp musklerna och ta hand om mig lite extra. Senare ska jag och Josefin iväg på SPA igen. Dags för nästa steg i min ansiktbehandling, nämligen en lätt kemisk peeling. Det känns spännande, jag ser fram emot resultatet. När det är klart ska jag till nästa ställe för att få fina fransar. Kommer att känna mig som en ny människa när jag väl är klar!

Mixing body oil with the bodybutter is a great tip for dry skin! I love it!
Morning my darlings! Today Glyfada is covered in thick mist, I’m actually happy about it. The lovley weather and the olympics has made me not prioritise working out. And my shoulders are more paniful than in months. So today I’m taking care of my body! Later I’ll meet up with Josefine to go to the SPA. Part two of my treatment is a mild chemical peeling, really looking forward to the result. 

I’m also getting my lashes done later, I’ll feel like a new person when I’m done with today!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar