Annons
Annonsthat v-neck.


classic-chanel

v-sweater

Fy sjutton vad jag längtar tills jag kan klä mig i min vanliga stil igen. Har noll motivation just nu och det är lite tråkigt. Jag har alltid gillat den där enkla raka siluetten med loose fit och det är störtomöjligt att få till med en badboll på magen. Denna tröja fick jag hem häromdagen och den hänger framme som morot.

LOVE I

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar