Annons
AnnonsThe Healthy Box


DSC_0439

DSC_0447

Fick hem denna lilla överraskning idag. En box fylld med godsaker som dessutom är bra för hälsan! Det är bland annat ett presentkort på 14 dagars gratis yogaträning via internet, nyttiga snacks, en ny sylt utan tillsatser och med låg kalorihalt och andra godsaker man får testa på. En bra start på lite nya matvanor helt enkelt! Jag älskar innovativa och smarta idéer samtidigt som jag är utbildad inom folkhälsa,  så detta är värt att tipsa om!

The Healthy Box är en prenumerationstjänst där du får hem en box med nyttigheter varje månad. Det innebär att du får chans att prova nya spännande hälsoprodukter levererat till ditt hem. Boxen innehåller produkter som nötter, torkat frukt, superfoods, hälsodrycker och rawbars. Det kan också ramla in en och annan hälsotidning eller träningserbjudande. Helt enkelt, en blandning av produkter som får kroppen att må bättre!

– – –

I got at box of healthiness delivered today. Yum yum!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar