Annons
Annonsthe nursery.


barnrum

barnrumsinspiration

happylights

nursery

Här får ni en liten tjuvtitt på vårt nursery. Som ni ser är det ganska kalt och det ska bland annat upp med hyllor och dekorationsgrejer. En ny taklampa ska inhandlas och en mysig amningsfåtölj är beställd. Så det kommer mera!

Skötbordet, eller skötbyrån heter Troll Sun och och kan lätt göras om till byrå bara genom att flytta skötbäddens underrede. Snygg och stilren med mycket dold förvaring.
Sängen heter Troll Lux och den valde vi för att den har dropside. Dvs det går att fälla ner ena sidan. Man kan ha den bredvid sängen om man vill med nedfälld sida för att lätt kunna flytta bebisen. Alla textilier från madrass till vimpel kommer från NG baby och det mesta är i deras allergivänliga serie ”Pure”.

LOVE I

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar