Annons
Annonsthese boots are made for walking.


straight-heel

wide-shaft

Hello new lovers!

Jag har varit så off på skor under graviditeten. Den är attans foglossningen förstörde allt roligt! Men nu är min passion tillbaka och nyast i skohyllan är dessa godingar! Skohyllan föresten, just nu står min ”lilla” skosamling på golvet och i lådor i ett oanvänt rum i huset. Där ska det fixas en walkin closet så fort jag får tid och ork. Jag längtar efter att ställa upp dem på hyllor, men att montera upp dessa hyllor längtar jag inte lika mycket efter. Hehe!

Hej på er! Jag har haft en späckad morgon med besiktning av min lilla prins på BVC (4,3 kg!) och även lite besiktning av mig själv. Mitt blodtryck är normalt igen och nu hoppas jag att jag snart får komma till neurologen för min huvudvärk. Annars är allt toppen. Vi inväntar besök av Erika & Björn och ikväll blir det alpina-VM för hela slanten.

LOVE I

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar