Annons
Annonstime for a change.


DSC_0403-3

Idag ska jag till frisören och det är dags för en stor förändring denna gång.(!!) Jag har redan bangat flera gånger och funderat på att ringa och avboka, hur kan man vara så feg? Jag kan förstår att man har tandläkarskräck och är stickrädd, det gör ju ont, men frisörskräck? Jo, mitt hår lite krångligt att ha och göra med och är starkt kopplat till mitt JAG. Lyssnar inte frisören på mig så känner jag mig lite kränkt (och livrädd) och när det sedan inte blir som jag tänkt mig så mår jag rätt dåligt efteråt. Det tar ca en vecka för mig att vänja mig och börja gilla en ”ny” frisyr eller färg. Nu har jag varit rätt trött på det länge då det är torrt och tunnt, så nu har jag laddat upp emotionellt för att göra en förändring.  YOU GO GIRL!!

Behöver jag säga att jag längtar hem till mina tjejer på Nikia Hair i Gävle just nu??? Kan hända att jag tar ett sent fredagsflyg hem till Sverige ikväll…

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar