Annons
Annonstip of the week: new MUS concealer


2014-07-302

T-shirt here (on sale!)

God morgon! Idag är det matchdag och vi laddar på hotellrummet framför nyhetsmorgon. Jo jag laddar också, blir ju så himla nervös och spänd. Hoppas på att denna match blir odramatisk och rolig så att jag kan njuta av kaffet och muffinsen i vår lilla loge istället för att behöva stå och gasta på läktaren.

Måste ge er ett supertips! Jag var in på Make Up Store i Väla och skulle köpa en ny Cover All Mix, ni vet den där grymma concealern som jag använt så länga jag kan minnas. Jag har dock varit på jakt efter en ny concealer ett tag då jag tycker att de är lite för tjock och torr. Då tipsade en trevlig tjej som jobbade där om de nya Cover All Mix-pennorna. Samma färger men lite mer cremeig och jag slog till. Har använt dem någon vecka nu och de är så himla bra! Lätta att applicera och att blanda ihop, de smälter in perfekt i huden och täcker jättebra. Min nya favorit! De finns inte med på MUS hemsida men finns i butik , annars går de att finna på online och i butik på Kicks också.

– – –

Morning! Today is gameday so we are resting in out hotelroom. Yeah, I need to gather energy as well, I get som nervous and tense dureing the games. I wish for tihis game to be fun and undramatic so that I can enjoy the coffee and the muffins in our loge instead of nervously hoovering the stands.

A tip for those of you who have a Make Up Store nearby. The amazing Cover All Mix concealer can now be fond in a lighter smoother version. Cover All Mix Pen. They cover just as well as the original just a bit creamier. I LOVE them!

LOVE / I

Senast överförda78

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar