Annons
Annonstips för ökad förbränning.


burn-smoothie

God morgon!

Jag tittar in lite snabbt medan lilleman tar en powernap. Vi ska snart bege oss mot BVC och sedan vidare för lite ärenden. Vinnie sov till 10 och var glad som en lärka när vi klev upp, vi skypade en stund med M och han smilade upp sig när har hörde och såg honom i telefonen. Härlig start på dagen, imorgon kommer han äntligen hem igen!

Till frukost åt jag en favorit bland mina nyttiga smoothies. En riktig suring som kickstartar metabolismen. Min metabolism har varit ganska dålig efter graviditeten, men nu börjar den komma igång igen. Motion, vatten och små nyttiga mellanmål är melodin. Kaffe, ljummet citronvatten och sura smoothies kan hjälpa till på traven. Sen gör kroppen jobbet åt dig medan du kan äta gott och må bra!

Ha en fin dag!

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar