Annons
Annonstouch up.


DSC_0479

Härlig dag med en massa energigivande möten. Det behöver man nu när vädret är så trist! Jag var just och fixade till mina extensions. Det var lite för slarvigt gjort med stora fästen och för få slingor så fina Emma som jag har gått till i flera år fick fixa till det. Perfekt som vanligt dvs små fästen som sitter på de rätta ställena anpassat till huvudform. Henne kan jag verkligen rekommendera! (@extensionsbyemma på IG) Nu är det taco-tajm och fotboll. Men för mig blir det fotboll med datorn i knät, work to do!

– – –

Lovely day with energizing meetings. Very good now that the weather is dull. I just got my extensions touched up. The ones I got in Greece are to big but still to few. So my friend Emma (who’s done my extensions for years) took some out, did smaller and more of them. Perfect as always. Follow her on IG @extensionsbyemma! Now it’s taco-time and soccer as always. I’ll be watching with the computor in my lap, got work to do!

LOVE / I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar