Annons
Annonsunderwear.


calvin-clein

Jo, den första står högst på önskelistan men just nu måste jag också tänka lite praktiskt. Jag hoppas jag kommer kunna amma och då behövs easy access dvs amningsvänliga underkläder. Här är två amningsbh’ar som jag hört mycket gott om och som jag har klickat hem. Den förstnämnda heter Abecita Madonna Nursing Top och är i bekvämt microfibertyg med borttarrygg, perfekt till natten då den är sömlös och utan spännen. Den andra är min favorit, sitter otroligt snyggt, den tipsades det om i Gravidtidningen jag pryder. Den heter Boob Fast Food Bra. Svensk design, Sömlös i material med ÖKO-tex certifikat(fri från giftiga ämnen), vanligt bh-knäppning bak. Båda är bygellösa vilket ska motverka mjölkstockning. Dessa tänker jag blir super att ha början när man nog är rätt känslig. Men några med mer fast kupa ska också inhandlas.

amningsbh

Nästan alla min mommyvänner har tipsat om ett köpa ett par bra shapewear (underbyxor) att ha efter förlossningen. Det håller ihop höfterna lite och hjälper livmodern att dra ihop sig, och (om man bryr sig) så håller det ordning på lite mer fluffiga delar på kroppen som man inte är van vid. Två av mina bästa vänner säger att det har varit skönt att ha såna på sig och jag litar på dem!
shapewear

Alla dessa produkter kommer från Uppercut.se som har ett riktigt bra utbud på underkläder till både kvinnor, män & barn. De har ett Halloweenerbjudande just nu som gäller till den 2 november. 10% på alla produkter!

LOVE I

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar