Annons
AnnonsVincent 6 månader.


ng-baby-play-pool

Idag för precis 6 månader sedan låg vi på BB i ett lyckorus utan dess like. På kvällen innan hade denna lilla solstråle kommit till världen med en väldans fart. (Här kan du läsa mig förlossningsberättelse.)  Charles Vincent Dahlberg

Gladare, lättare och mer nöjd bebis får man leta efter. Vi är lyckligt lottade att vi får vara föräldrar till just dig!

I Grekland lärde han sig att sitta och han börjar samspela allt mer. Han lekte med Lily som var bara några månader äldre och skrattade åt henne. Han sover fortfarande hela nätterna och vaknar vid 7-8 tiden. Han gillar mat och har börjat tröttna lite på ersättning så vi har ökat på portionerna lite. Gillar bättre att ligga på mage och flyttar sig en aning om han är riktigt sugen på en leksak. Har är glad nästan hela tiden och tycker det mesta är roligt, inte lätt att vara deppig i det här huset med andra ord! Denna ålder är verkligen helt underbar!

Tack för att du förgyller vårt liv älskade lilla kotte. Detta har varit de bästa 6 månaderna i mitt liv.

LOVE I

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar