Annons
Annonsvisiting hours.


elly-pistol-bikini-2

Bikini from HERE (adlink)

Okej sommaren. Nu är det dags va? Om man ska tro väderprognosen så kommer den nu till veckan. Precis som förra året tror jag visst, minns ni det? Man glömmer snabbt! Idag har vårt besök åkt tillbaka till Huvudstaden och vi har fixat på här hemma. Jag har varit på gymmet och försökt träna bort en makalös träningsvärk som jag drog på mig för någon dag sedan. Var där igår också men då blev det vara 1o gånger värre och jag kunde knappt gå när jag kom hem. Nu är det mycket bättre. Fick till och med kraft till att trimma häcken och ficka lite i trädgården efteråt. Finns det någon bättre medicin än träning? Nope!

Nu väntar en ny vecka, Jag ser fram emot att hänga med Sanna som varit på vift och gå på sommarfest på BC. Sedan väntar besöksmedley deluxe med start på onsdag. Syrran och hennes kompis är först ut, sedan mamma och hennes man, svärmor och svärfar, Mickes bror. Alla kommer samtidigt, haha! Behöver inte oroa mig för att få avlastning med Vincent iaf medan M är borta. Förhoppningsvis kikar också en gammal god vän från Hudik förbi i veckan. Kul!

 LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar