Annons
AnnonsWeek by Week: 26


DSC_0418

Veckorna bara springer iväg och igår var jag på mitt första av de mer kontinuerliga kontrollerna hos min barnmorska. Jag är nästan halvvägs inne i sjunde månaden, herregud! Bebis är ca 23 cm lång mellan huvud och stjärt och väger 8-900 gram.  SF-mått och puls var helt normalt enligt min barnmorska. Mini växer fint och eftersom moderkakan ligger i bakvägg så känns h*n väldigt tydligt. Hon förklarade hur man känner skillnad på ex huvud och kropp och berättade hur h*n låg just då. Mini är väldans livlig och gör sig påmind mest hela tiden nu, jag älskar det. Det är helt underbart mysigt. På kvällarna när jag ska sova är det som mest hålligång och man kan se med blotta ögat hur h*n häver sig från sida till sida och grejsar runt med armar och ben. H*n har hittat en ny favoritplats att lägga sig och det är långt till höger, nästan på sidan av magen, sedan pressar h*n upp mot mina revben. Inget som gör ont (än), det känns mer som att någon är ivägen när jag vill sjukna ihop.

Mitt järnvärde har normaliserats och det känns verkligen. Jag är mycket piggare och däckar inte längre lika snabbt på kvällarna. Foglossningen har varit brutal under flytten, så jobbig att jag vissa dagar inte kunde lyfta mina egna ben. Men två dagars vila har gjort underverk och nu känns det som att jag kan börjar försöka med träning t.om. Jag är så glad för det!

Iom att vi flyttar in så kan man säga att jag börjat boa. Dock har jag inte börjat med något barnrum ännu, det får bli ett senare projekt. Jag har kollat lite möbler och tillbehör och börjat beställa så smått. Ni får se allt eftersom det anländer.

Jag har inga cravings eller onormala grejer för mig och har väl inte haft det på hela tiden egentligen. Mitt humör är stadigt och lugnt. Jag har fortsatt många sammandragningar, flera i timmen, men inget som gör ont eller är jobbigt. Min hy är rätt dålig och jag får många små orenheter, den är  lite livlös tycker jag. Inget glow här inte. Men det beror nog på väderomställningen också.

Så ja, det rullar på! Hur mår ni i era graviditeter?

LOVE I

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar