Annons
Annonsweekend.


little-one-and-i-leather-trousers

Dessa byxor är beyond perfection. Jag älskar dem! Letat länge efter ett par ”skinn”byxor som är lite baggy men som ändå sitter bra. Du hittar dem här (adlink)
Hela outfiten kommer sen!

Vi har haft en underbar helg med fullt hus. Älskar våra vänner men vi ses allt för sällan allesammans. Det är så svårt att få till det när de spelar boll.  Nu är här tomt och tyst. Vincent träffade en hund för första gången och han reagerade med gapskratt trots att hunden var ganska framfusig och gav honom världens blötaste pussar, tassar i knät och svansen rakt i fejset (han är världens snällaste raraste vovve). Vincent svarade genom att dra honom i örat så sen höll han sig på säkert avstånd. Han försökte få tag i svansen så fort han fick chansen också. Så himla kul att han inte är rädd av sig, vad får dom det ifrån liksom? Jag är själv lite tveksam mot hundar.

Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på en ny serie!

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar