Annons
Annonswide pants look.


DSC_0829

DSC_0723

DSC_0738

DSC_0827

DSC_0726

DSC_0733

DSC_0779

DSC_0719

DSC_0720

Topshop tee // Noppies office pants from Glammom.se // Nelly boots // Rayban shades from loveeyewear.se //Curls by Babyliss Curl Secret // Deseos.se necklace & bracelet

Det här med mammabyxor förknippas inte så ofta med fashion utan är mer bara praktiskt och skönt,  men dessa får 10 poäng av 10 möjliga av mig. De vida kostymbyxorna kan matchas på många sätt, en vit lite oversize blus och en pälsväst, en stickad tröja, vit tee med kavaj… Har ni fler tips?

Rabattkod! Jag beställde dem på glammom.se och om du uppger ”idamarie” i kassan så får du 20% rabatt på hela köpet. De hälsar även att de har en fysisk butik på Regeringsgatan 91 i Stockholm och där får du också 20% rabatt om du nämner mitt namn när du betalar!

LOVE I

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar