Annons
AnnonsWill you marry me?


     Denna resa har varit helt magisk. Nu sitter vi på flyger hem och Vincent sover på sätet mellan oss. Magisk resa på många sätt. Vi älskar Grekland. Människorna, miljön, vädret, maten, attityden, ja livssynen helt enkelt. De har en svår kris i sitt land men ändå är de bra mycket mer öppna och glada än vi Svenskar. Det måste vara klimatet som gör det!

Vincent har stortrivts i landet där han blev till och han och Lily (våra vänners dotter som är några månader äldre) hade underhållande utbyte av varandra och det var så mysigt att se hur de sken upp. Det var underbart att få umgås med  Ullis & Micke igen, som vi har saknat dem!

Något jag inte har berättat för er är att häromdagen, under ett speciellt och väldigt mysigt tillfälle så gick M ner på ett knä och frågade om jag ville bli hans fru. Jag svarade såklart JA! 

Jag är så lycklig just nu att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen! Det bara svämmar över av kärlek!

LOVE I

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar