Annons
AnnonsYesterdays fun.


thehealthybox-januari

The Healthy Box

Alltid lika kul när denna trillar ner i lådan. Jag hade nästan glömt bort hur god Vitamin Well Grace är. Drack mängder av den innan vi flyttade till Grekland. Blir nog att köpa hem en platta tror jag!
Det ekologiska godiset tog slut väldigt snabbt, hehe.  Jag är en sån godisråtta!

Godmorgon! Igår hann jag både med träning och en mysig biodejt med Sanna. Vi såg den där 50 Shades of Grey (jag har inte läst böckerna). Filmen var väl ok, men jag har så svårt för den där Mr Grey som alla älskar. Ok, att han är snygg, men han är ju sjukligt osäker och kontrollerande. Osexigt om ni frågar mig! Men jag ska ge de andra filmerna en chans, jag hoppas hon kan få honom att mjukna och bli mer av en ”man” i mina ögon.

Nu ska jag och Vince pallra oss iväg på en sån där mammagrupp. Spännande att se hur en sån är!

LOVE I

ekologiska-godis

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar